לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768
השף הצעיר
סלט חציל בטחינה
 

סלט חציל בטחינה

חומרים :

*   1 חציל.

*   1 שן שום אשה.

*   מיץ מ 2 לימונים.

*   3 רבעים כוס טחינה גולמית.

*   מעט כמון.

*   מלח, פלפל שמן זית.

*   רבע חבילה פטרוזליה אשה.

 

אופן הכנה :

*   קולים את החציל על אש גלויה, קולפים את הקליפה ומקצצים .

מערבבים עם שאר חומרי הסלט ומגישים קר
מיטבל טחינה
 

מיטבל טחינה

חומרים :

*   1 כוס טחינה גולמית.

*   3שיני שום אשה.

*   רבע כוס שמן זית.

*   מלח, כמון.

*   מיץ מ 1 לימון.

*   שלושה רבעים כוס מים.

*   1 כף פטרוזיליה אשה.

*   נענע אשה לא חובה.


אופן הכנה :

*   מערבבים בקערה עם מטרפה את הטחינה, שמן, מים.

*   מוסיפים את מיץ הלימון תוך כדי ערבוב.

*   מוסיפים פטרוזיליה.

*   מתבלים.

סלק מזרחי
 

סלק מזרחי

חומרים :

*   2 סלקים שלמים מבושלים עד ריכוך, חתוכים חצי אמנסה אחרי הבישול.

*   חצי כוס כוסברה אשה.

*   מיץ מ 2 לימונים.

*   מלח, כמון, שמן.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים את כל החומרים יחד, רצויי לקרר לפני הגשה.

 

גזר מזרחי
 

גזר מזרחי

חומרים :

*   2 גזרים חתוכים אמנסה מבושלים עד ריכוך.

*   כמון, מלח, פלפל.

*   מיץ מלימון אחד.

*   חצי כוס עריסה או חריסה.

*   כוסברה אשה.

*   מעט שמן.

*   פפריקה מתוקה.

 

אופן הכנה :

מערבבים את כל החומרים יחד
חציל במיונז
 

חציל במיונז

חומרים :

*   1 חציל קלוי, קלוף, אשה.

*   חצי כוס מיונז.

*   1 כף פטרוזיליה אשה.

*   מלח, כמון.

*   חצי בצל אשה.

*   1 מלפפון כבוש אשה.

 

אופן הכנה :

מערבבים את כל החומרים יחד, עם צריך מוסיפים עוד מיונז
מטבוחה
 

מטבוחה

חומרים :

*   3 כוסות קוביות עגבניות T.C..

*   2 שיני שום אשה.

*   1 – 3 פלפל חריף קלוי מקולף אשה.

*   מלח.

*   שמן.

*   פפריקה מתוקה, (או חריפה).

 

אופן הכנה :

*   מניחים בסיר את העגבניות עם הפלפל החריף השום ומעט שמן.

*   מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.

*   שהעגבניות מתרככות, מערבבים חצי כוס שמן עם 1 – 2 כפות פפריקה ושופכים פנימה.

*   מתבלים.

*   ממשיכים לבשל על אש קטנה עד קבלת מרקם רצוי.

חומוס ביתי
 

חומוס

חומרים :

*   3 כוסות חומוס מושרה ללילה ומבושל.

*   1 וחצי כוסות טחינה גולמית.

*   כמון, מלח, מלח לימון.

*   מיץ לימון.

*   שמן זית.

 

אופן הכנה :

*   טוחנים במעבד מזון את גרגירי החומוס עם מעט ממי הבישול.

*   מוסיפים טחינה גולמית שמן זית ולימון.

מתבלים לפי הטעם ומוסיפים ממי הבישול עד קבלת מרקם רצוי
טחינה ירוקה
 

טחינה ירוקה

חומרים :

*   2 כוסות טחינה.

*   מיץ מ 2 לימונים.

*   כמון, מלח, פלפל.

*   2 שיני אשה.

*   כוס פטרוזיליה אשה

*   כוס שמיר אשה.

*   1 כוס קרח כתוש או מי קרח.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים בעזרת מטרפה את, טחינה, מיץ לימון.

*   מוסיפים את המים עד קבלת מרקם רצוי.

*   מוסיפים עשבים, שום ותבלינים לפי הטעם.

 

הערות

*   ניתן להוסיף אבוקדו מעוך.

סלט בנוסח ניצה
 

סלט ניצה

חומרים :

*   400 גר' תפו"א מבושל אמנסה (3 פרוסות).

*   400 גר' שעועית ירוקה קפואה לאחר בלונשיר דקה וחצי.

*   50 גר' טונה.

*   250 גר' עגבניה חצי אמנסה.

*   1 פילה אנשובי.

*   15 ח' זיטים שחורים מגולענים חתוכים אמנסה.

*   1 יח/ ביצה קשה חתוכה לרבעים.

*   מעט פטרוזליה.

*   רוטב ויניגרט.

 

אופן הכנה :

*   מניחים במרכז הצלחת את הטונה ועליה את האנשובי.

*   מסדרים סביב הטונה את שאר המרכיבים בלי לערבב ביניהם.

יוצקים מעל מעט ויניגרט
סלט איטלקי
 

סלט איטלקי

חומרים :

*   בקר כבוש ג'וליין (או נקניק סלמי).

*   תפוחי עץ ג'וליין.

*   מלפפונים כבושים ג'וליין.

*   תפו"א.

*   צלפים (לא חובה).

*   מיונז.

*   מלח, פלפל.

 

אופן הכנה :

*   מבשלים את תפו"א על הקליפה מקררים וחותכים ג'וליין.

*   מוסיפים את הנקניק, תפו"ע והמלפפונים הכבושים.

*   קושרים הכל עם מיונז.

*   מתבלים.

מקשטים עם ביצה ועגבנייה
< קודם 1 2 3 4 הבא >
חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש