לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768

מנות ראשונות

ראשי >מנות ראשונות
 

סטראצט"י

חומרים :

*   200 גר' סינטה חתוכה לקוביות גסות.

*   100 גר' פטריות שמפניון אמנסה.

*   100 גר' עגבניות שרי.

*   רוקט.

*   בזיליקום.

*   יין לבן + מיץ לימון.

*   שן שום כתושה.

*   שמן זית.

 

אופן הכנה :

*   מחממים שן שום ומטגנים קלות את קוביות הסינטה.

*   מוסיפים פטריות ועגבניות שרי ומטגנים מספר דקות.

*   מורידים משקע בעזרת יין לבן.

*   מוסיפים מיץ לימון ומתבלים.

מגישים על מצע של עלי רוקט טריים.
 
 

טרטר סלמון

חומרים :

*   200 גר' סלמון קצוץ גס.

*   2 ביצים קשות אשה.

*   חופן עירית אשה.

*   100גר' בצל אשה.

*   2 לימונים סחוטים.

*   100 CC שמן זית.

*   4 פרוסות לחם.

*   מלח, פלפל גרוס.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים את כל החומרים לפני ההגשה.

*   מתבלים ומגישים עם תחמיץ בלסמי.

*   מורידים את הקרום של הלחם, וחותכים למשולשים.

*   קולים בשמן במחבת חמה.

 

תחמיץ בלסמי

חומרים :

*   200 גר' חומץ בלסמי.

*   200 CC שמן זית.

*   כפית חרדל.

*   חופן גרגירי חרדל.

 

אופן הכנה :

*   במעבד מזון מערבבים בלסמי וחרדל.

*   מוסיפים שמן בזילוף איטי.

*   לקראת הסוף מוסיפים את גרגירי החרדל.

השף הלבן
הוספת תגובה

חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש