לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768

בשרים

ראשי >בשרים
סריליון סטייק ברוטב חמאת בוטנים על מצע טרין פיטריות

סריון סטייק

חומרים :

*   סטייק סינטה נקי במשקל 300 – 500 גר' מתובל ב המון פלפל גרוס ומעט מלח.

 

אופן הכנה :

*   סוגרים במעט שמן סויה מכל הכיוונים.

*   ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 8 – 10 דקות.

*   רצוי לתת לבשר מנוחה של 10 דקות לפני ההגשה.

 

רוטב חמאת בוטנים

חומרים :

*   3 כפות חמאת בוטנים.

*   2 כפות סוכר חום.

*   כוס יין אדום.

*   חצי כוס שמנת מתוקה.

*   חופן כוסברה אשה.

*   פלפל גרוס.

 

אופן הכנה :

*   על משטח טיגון של הסטייק מניחים את חמאת הבוטנים והסוכר ומערבבים היטב.

*   על אש נמוכה מוסיפים יין אדום בהדרגה תוך כדי ערבוב, כוסברה ולבסוף שמנת מתוקה.

*   מרתיחים עד לסמיכות רצויה ומורידים מהאש.

 

טריו פטריות

חומרים :

*   150 גר' פטריות פורטבלו אמנסה.

*   150 גר' פטריות יער אמנסה.

*   350 גר' פטריות שמפניון אמנסה.

*   100 גר' בצלי שאלוט אמנסה.

*   חצי כוס שמן זית.

*   2 יח' צ'ילי קצוץ.

*   חופן פטרוזיליה.

*   מלח, פלפל גרוס.
בשרים ותוספות
 

סריון סטייק

חומרים :

*   סטייק סינטה נקי במשקל 300 – 500 גר' מתובל ב המון פלפל גרוס ומעט מלח.

 

אופן הכנה :

*   סוגרים במעט שמן סויה מכל הכיוונים.

*   ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 8 – 10 דקות.

*   רצוי לתת לבשר מנוחה של 10 דקות לפני ההגשה.

 

רוטב חמאת בוטנים

חומרים :

*   3 כפות חמאת בוטנים.

*   2 כפות סוכר חום.

*   כוס יין אדום.

*   חצי כוס שמנת מתוקה.

*   חופן כוסברה אשה.

*   פלפל גרוס.

 

אופן הכנה :

*   על משטח טיגון של הסטייק מניחים את חמאת הבוטנים והסוכר ומערבבים היטב.

*   על אש נמוכה מוסיפים יין אדום בהדרגה תוך כדי ערבוב, כוסברה ולבסוף שמנת מתוקה.

*   מרתיחים עד לסמיכות רצויה ומורידים מהאש.

 

טריו פטריות

חומרים :

*   150 גר' פטריות פורטבלו אמנסה.

*   150 גר' פטריות יער אמנסה.

*   350 גר' פטריות שמפניון אמנסה.

*   100 גר' בצלי שאלוט אמנסה.

*   חצי כוס שמן זית.

*   2 יח' צ'ילי קצוץ.

*   חופן פטרוזיליה.

*   מלח, פלפל גרוס.
  

המבורגר

חומרים :

*   1 קילו ורד הצלע טחון.

*   250 גר' שומן אווז טחון.

*   4 שיני שום אשה.

*   מלח, פלפל גרוס.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים היטב את כל חומרי המסה, רצוי להכין יום מראש.

*   מחלקים למנות של 250 – 300 גר' וצולים בגריל רצוי למצב מדיום.

*   ניתן להוסיף תוספות שונות על גבי ההמבורגר או בתוכו – גבינה.

 

איולי

חומרים :

*   1 ליטר שמן זית.

*   8 חלמונים.

*   2 כפות חרדל.

*   5 שיני שום.

*   2 לימונים סחוטים.

*   3 כפות גדושות דבש.

*   חופן גרעיני חרדל.

*   מלח.

 

אופן הכנה :

*   מניחים במעבד מזון את השום, לימון וטוחנים היטב.

*   מוסיפים חרדל, דבש, חלמונים ומערבבים שוב.

*   מוסיפים בזילוף איטי את שמן הזית עד קבלת מרקם רצוי.

*   לקראת הסוף מוסיפים מלח וגרגירי חרדל.

*   ניתן לשמור במקרר עד יומיים.

 

תפו"א פוטטוס

חומרים :

*   קילו תפו"א שטוף וחתוך ל שישיות.

*   150 גר' קמח מתובל בפפריקה מתוקה, כמון, פלפל גרוס ומלח.

 

אופן הכנה :

*   מניחים את תפו"א בסיר עם מים וקורט מלח, מרתיחים ומבשלים כ 2 – 3 דקות.

*   מסננים.

*   לפני ההגשה מתבלים בקמח המתובל ומטגנים בשמן עמוק.

 
חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש