לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768

סלטים

ראשי >סלטים
סלט בנוסח ניצה
 

סלט ניצה

חומרים :

*   400 גר' תפו"א מבושל אמנסה (3 פרוסות).

*   400 גר' שעועית ירוקה קפואה לאחר בלונשיר דקה וחצי.

*   50 גר' טונה.

*   250 גר' עגבניה חצי אמנסה.

*   1 פילה אנשובי.

*   15 ח' זיטים שחורים מגולענים חתוכים אמנסה.

*   1 יח/ ביצה קשה חתוכה לרבעים.

*   מעט פטרוזליה.

*   רוטב ויניגרט.

 

אופן הכנה :

*   מניחים במרכז הצלחת את הטונה ועליה את האנשובי.

*   מסדרים סביב הטונה את שאר המרכיבים בלי לערבב ביניהם.

יוצקים מעל מעט ויניגרט
סלט איטלקי
 

סלט איטלקי

חומרים :

*   בקר כבוש ג'וליין (או נקניק סלמי).

*   תפוחי עץ ג'וליין.

*   מלפפונים כבושים ג'וליין.

*   תפו"א.

*   צלפים (לא חובה).

*   מיונז.

*   מלח, פלפל.

 

אופן הכנה :

*   מבשלים את תפו"א על הקליפה מקררים וחותכים ג'וליין.

*   מוסיפים את הנקניק, תפו"ע והמלפפונים הכבושים.

*   קושרים הכל עם מיונז.

*   מתבלים.

מקשטים עם ביצה ועגבנייה
סלט מלפפונים בשמיר
 

סלט מלפפונים בשמיר

חומרים :

*   300 גר' מלפפון ירוק אמנסה.

*   חופן שמיר אשה.

*   2מיץ  לימונים סחוטים.

*   רבע כוס חומץ.

*   חצי כוס שמן סויה.

*   כף חרדל.

*   מלח, פלפל גרוס וסוכר.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים היטב את כל חומרי הטעם.

*   יוצקים על המלפפון החתוך ומערבבים היטב.

*   מגישים כסלט או כמנה ראשונה.

סלט ירקות במיונז
 

סלט ירקות במיונז

חומרים

*   2 תפו"א קטנים.

*   1 מלפפון בחומץ גדול חתוך ברנואז.

*   1 גזר ברנואז מבושל.

*   1 כוס אפונת גינה קפואה מבושלת (לא חובה).

*   1 כוס מיונז.

*   מלח, פלפל, חומץ.

 

אופן הכנה

*   מערבבים את כל החומרים יחד מלבד תפו"א.

*   מוסיפים מיונז ומערבבים.

*   בעדינות מוסיפים את תפו"א.

*   מתבלים.

סלט שומר ופילטים פרי הדר.
 

סלט שומר ופילטים פרי הדר.

חומרים :

*   4 פקעות שומר שטופות היטב חתוכות חצי אמנסה.

*   4 תפוזים פילה.

*   1 אשכולית דם פילה.

*   1 אשכולית פילה.

*   2 לימונים סחוטים.

*   חופן עלי נענע שיפונד.

*   50 גרם פקאן.

*   200 מיליליטר שמן זית.

*   מלח לפי הטעם.

 

אופן הכנה :

*   מטבלים את השומר עם מלח לימון ושמן זית.

*   מוסיפים חצי מכמות הפילטים, וכל הנענע.

עורכים בכלי מתאים עם יתרת פילה ההדר ואגוזי פקאן
סלט וולדוף.
 

סלט וולדוף.

חומרים :

*   400 גרם תפוח עץ מסג סמית' או גראנד סמית'.

*   300 גרם סלרי ראש ז'וליאן.

*   3 טבעות אננס אמנסה.

*   100 גרם אגוזי מלך קצוצים שטופים ומיובשים.

*   30 גרם דובדבנים מסוכרים שטופים וקצוצים.

*   כוס מיץ לימון משומר מהול ב 5 כוסות מים.

*   מיונז ומסוכר לפי הצורך.

 

אופן ההכנה :

*   לתוך התערובת של המים והלימון מוסיפים חצאי תפוחי עץ קלופים ומגולענים ומשרים 2 עד 3 דקות.(משרים את התפוחים בלימון למניעת השתחרות בזמן העבודה).

*   בכלי מתאים מניחים כמות קטנה של מיונז (בערך כף).

*   חותכים את תפוח העץ ז'וליאן ומבליעים במיונז תוך כדי ערבוב(המיונז צריך לעטוף אץ הסלט אך לא להשתלט עליו).

*   מוסיפים את יתרת החומרים ומתבלים עם הסוכר.

סלט קולסלו
 

סלט קולסלו.

חומרים :

*   2 קילו כרוב לבן שיפונד.

*   300 גרם גזר ז'וליאן.

*   200 גרם פלפל ירוק ז'וליאן.

*   250 גרם מיונז.

*   50 מיליליטר חומץ.

*   2 לימונים סחוטים.

*   150 מיליליטר שמן סויה.

*   מלח, פלפל גרוס, סוכר.

 

אופן ההכנה:

*   מערבבים את הכרוב עם השמן, תבלינים, חומץ ולימונים.

*   מעסים היטב ומוסיפים את שאר הירקות.

*   מעבירים לקירור למינימום שעה וחצי(בזמן הזה מופרשים מהיצים מהכרוב).

*   מוציאים, מסננים היטב וקושרים עם המיונז.

חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש