לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768

מנות מעוף

ראשי >מנות מעוף
קורדון בלו :
 

קורדון בלו :

חומרים :

*   חזה שלם מעוף אחד.

*   2 פרוסות חזה אווז.

*   4 חלמונים .

*   50 גרם חמאה.

*   כפית חרדל.

*   מלח ופלפל.

*   לציפוי אנגלי – קמח ביצה ופירורי לחם .

 

אופן הכנה :

*   בעזרת סכין יוצרים כיס בחזה העוף.

*   את החלמונים התבלינים והחמאה מערבבים למחית חלקה.

*   מורחים בתוך הכיס שיצרנו את המחית וממלאים בפרוסת חזה אווז.

*   מצפים ציפוי אנגלי.

*   מטגנים עד להזהבה.

* את הקמח אפשר לתבל בעזרת אבקת מרק ומלח
שניצל הונגרי
 

שניצל הונגרי

חומרים :

*   1 יח' חזה הודו/ עוף פרוס למנות.

*   פפריקה מתוקה.

*   מרגרינה 50 גר'.

*   קמח 50 גר'.

*   אווז מעושן 100 גר'.

*   פלפל ירוק 100 גר'.

*   נוזל חום.

*   1 כוס רסק עגבניות.

*   שמנת פרווה/ מתוקה.

*   1 בצל ברנואז.

 

אופן הכנה :

*   מתבלים את הקמח בפפריקה, מלח, פלפל וטובלים את הכתיתה  מכל הכיוונים.

*   סוגרים בעזרת שמן רותח או מרגרינה.

*   שומרים במקום חם.

*   רוטב עגבניות – מטגנים בצל, פלפלים, אווז ומוסיפים רסק עגבניות, נוזל ושמנת, מתבלים, ניתן להוסיף בזיליקום.

*   מניחים מעט רוטב בצלחת ועליו מניחים את הכתיתה או ההפך.

חזה הודו ממולא
 

חזה הודו ממולא

חומרים :

*   1 יח' חזה הודו.

*   150 גר' חזה הודו טחון.

*   30 גר' פטריות.

*   1 חלבון מביצה קשה.

*   חזה אווז מעושן ברנואז.

*   20 גר' זיתים שחורים.

*   רבע חבילה שמיר אשה.

*   400 גר' ירקות שורש. (גזר, שורש פטרוזיליה, סלרי, כרישה) ג'ולייאן.

*   חצי כוס עד כוס יין לבן.

*   מלח, פלפל, שום.(ניתן להוסיף למילוי).

 

אופן הכנה :

*   מטגנים את הפטריות וחותכים אשה.

*   מרתיחים מים וחולטים את הזיתים השחורים 3 דקות וחותכים אשה.

*   מערבבים את חומרי המילוי, בשר טחון, פטריות, זיתים, חלבון ביצה, חזה אווז מעושן, שמיר.

*   יוצרים כוס בתוך חזה הודו, ממלאים עם המילוי.

*   בעזרת חוט שפגאט תופרים את הפתח.

*   קושרים בחוט ומחזיקים באוויר ובעזרת מצקת יוצקים שומן חם לסגירה עד שהבשר מתכווץ וסגור היטב.

*   את ירקות השורש מקפיצים במחבת עם מעט יין לבן שום מלח, פלפל.

*   דרך ראשונה – מניחים את הנתח על תבנית מרופדת בירקות השורש מוזגים מעל את כוס היין.

*   דרך שניה – מניחים בתבנית בלי ירקות השורש ומוזגים פנימה את כוס היין.

*   צולים בשיטת GLACE בתנור שחומם מראש ל 160.

*   שיטתGLACE  - מניחים בתנור וכל כ 10 דקות בוזקים מהנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הנתח עד להגעת צבע צהבהב מבריק.

מגישים כ 3 פרוסות למנה יחד עם הירקות המוקפצים
חזה מולארד ברוטב צ'ילי וסויה
 

חזה מולארד

חומרים :

*   1 יח' חזה מולארד.

 

אופן הכנה :

*   חורצים על גבי השומן בצורת שטי וערב.

*   סוגרים על גבי מחבת לוהטת.

*   צולים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ 10 דקות.

*   מגישים שמרכז המולארד נא.

 

רוטב צ'ילי וסויה

חומרים :

*   2 כוסות סוכר.

*   כוס מים.

*   רבע כוס רוטב סויה.

*   כוס חומץ.

*   לימון סחוט.

*   5 שיני שום אשה.

*   חופן ג'ינג'ר אשה.

*   6 יח' פלפל צ'ילי אשה.

 

אופן הכנה :

*   את כל החומרים מערבבים יחד ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כ – 10 דקות או עד סמיכות רצויה.
עוף ממולא.
 

עוף ממולא.

חומרים

*   1 עוף מפורק מעצמות.

*   300 גר' בשר טחון עוף/ הודו.

*   שמיר אשה.

*   300 גר' פירות יבשים חתוכים קוביות (מישמש, שזיפים, צימוקים).

*   1 כוס כבד עוף חתוך קוביות.

*   1 בצל ברנואז.

*   1 גזר ברנואז.

*   1 סלרי ברנואז.

*   נייר פרגמנט.

*   נייר כסף.

*   שמן + פפריקה.

 

אופן הכנה

*   מערבבים את כל החומרים יחד חוץ מהשמן והפפריקה.

*   ממלאים את העוף.

*   מורחים על העוף תערובת שמן ופפריקה.

*   עוטפים בנייר פרגמנט.

*   עוטפים בצורת סוכריה ומהדקים חזק עם הנייר כסף.

*   מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

*   צולים בין שעה לשעה וחצי.

*   מוציאים וחותכים לפרוסות.

 

הערות

*   אפשר להכניס למילוי אורז מבושל מראש וככה המילוי יהיה יותר אוורירי.

*   אפשר לטגן את הירקות לפני מילוי העוף.

נתחוני עוף בנוסח המלך
 

נתחוני עוף בנוסח המלך

חומרים :

*   600 גר' חזה עוף חתוך לרצועות.

*   שמן לטיגון 50 סמ"ק.

*   יין לבן 50 סמ"ק.

*   פלפל ירוק ופלפל אדום 120 גר'  ג'וליאן.

*   150 גר' פטריות שמפיניון אמנסה.

*   130 סמ"ק רוטב יסודי לבן מעוף.

*   120 סמ"ק שמנת מתוקה/צמחית.

*   פפריקה מתוקה.

 

אופן הכנה :

*   מתבלים את הנתחונים בפפריקה.

*   מקפיצים בנפרד במעט שומן חם פלפלים אדום וירוק והשמפיניון.

*   מוסיפים לרוטב הלבן את השמנת בעזרת השוואת טמפרטורה.

*   מקפיצים את הנתחונים במחבת עם שומן רותח לאחר שהבשר זהוב מוסיפים את הפלפלים והשמפיניון.

*   מוסיפים יין לבן להמסת המשקע ולאחר חימום קצר מוסיפים רוטב.

*   מגישים עם אורז (פחממה סופחת).

עוף הגל החדש עם רוטב עידית
 

תרנגולת מבושלת ברוטב עידית :

חומרים :

*   1 עוף מס' 2.

*   1 גזר קארה.

*   1 סלרי קארה.

*   1 כרישה קארה.

*   1 בצל קארה.

*   עלי דפנה + פלפל אנגלי .

*   נוזל לבן מעוף.

 

אופן הכנה :

 

*   בסיר מניחים את העוף הירקות והתבלינים.

*   מוסיפים נוזל רותח ומבשלים על אש בינונית עד ריכוך העוף.

*   מוציאים את העוף מצננים וחותכים לרבעים.

*   מגישים עם רוטב עידית.

 

רוטב עידית :

חומרים :

*   80 גר' שומן.

*   100 גר' קמח.

*   1 ליטר נוזל לבן מעוף.

*   1 כוס שמנת.

*   מלח פלפל אגוז מוסקט.

 

אופן הכנה :

*   מחממים שומן ומוסיפים את הקמח ליצירת רביכה.

*   פותחים עם נוזל קר וחם.

*   מבשלים 15 דקות עד 20 דקות להעלמת טעם הקמח.

*   משפרים טעם.

*   מוסיפים שמנת.

חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש