לקישורים נוספים...

חברים

מסעדות איטלקיות: ±מפה 03-5248818 תל אביב-יפו אוסטריה דה פיורלה ±מפה 03-5251166 תל אביב-יפו איל פסטיו ±מפה 03-5273394 תא ארנסטו 90 (בר יהודה) ±מפה 03-5175096 תא ביג מאמא ±מפה 03-5178486 תל אביב-יפו בליני ±מפה 03-5201169 תא בליסמה ±מפה 09-9588337 הרצלייה דומינו פיצה ±מפה 04-6290977 זכרון יעקב הבית ביקב 1882 ±מפה 09-9573818 הרצליה טאבולה ±מפה 03-5614512 תא טרטוריאה ±מפה 03-6990777 תא לה פונטנה ±מפה 09-9570435 הרצליה פיתוח לה פסטה פרסקה ±מפה 03-5615282 תא מזאלונה ±מפה 03-6475969 תא מזטי ±מפה 03-5257575 תא סבארו ±מפה 03-6876099 תא ספגטים ±מפה 03-6499420 תל אביב-יפו ספגטים ±מפה 09-7405766 הוד השרון ספגטים קפה ±מפה 03-5756060 רמת גן ספגציה ±מפה 03-6415555 רמת אביב פביו ±מפה 03-9653410 ראשון לציון פורמג'ו ±מפה 09-8625251 נתניה פיצה האט ±מפה 03-5104262 תא פיצה האט ±מפה 08-9468698 רחובות פיצה האט ±מפה 03-6732111 רמת גן פיצה האט ±מפה 09-9547140 הרצליה פיצה האט ±מפה 09-740768

בשרים ותוספות

ראשי >בשרים>בשרים ותוספות
השף הלבן
 

בשר צלוי בשיטת רוטי :

חומרים :

*   1 קילו בשר בקר מסוג אנטריקוט או סינטה.

*   3 – 4 שיני שום לשיבוץ.

*   מעט שומן לסגירה.

*   רבע כוס יין אדום להמסת משקע.

*   תבלינים – פלפל גרוס רוזמרין מעט חרדל, דבש.

 

אופן הכנה :

 

*   מחממים את התנור ל 180 מעלות.

*   קושרים ומעצבים את הבשר ומשבצים בעזרת השום.

*   מחממים מעט שמן בסיר וסוגרים את נקבוביות הבשר לשמירת עסיסיות.

*   מוציאים את הבשר לתבנית בגודל מתאים ומתבלים במקביל ממיסים משקע בעזרת יין אדום ומוסיפים לתבנית.

*   מכניסים את הבשר לתנור ומידי פעם בוזקים עליו מהמיצים.

*   מבשלים כ 40 דקות בחום של 180 מעלת.

*   מוצאים את הבשר ועוטפים בנייר כסף ומניחים למנוחה ל 15 דקות,  (נותנים לבשר לנוח על מנת שבזמן הפריסה לא ישתחררו יותר מידי נוזלים והבשר יישאר עסיסי).

*   מורידים משקע מהתבנית ומעבירים לסיר ומכינים ממנו רוטב.

*   פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב בהתאם למתכון.

 

רוטב חום :

*   נוזל חום שיצא מהבשר + נוזל חום בסיסי.         

*   מוסיפים אשלה לפי מתכון.

*   מצמצמים עד לסמיכות רצויה.
  

מעורב ירושלמי

חומרים :

*   150 גר' טחול.

*   150 גר' לבבות עוף.

*   150 גר' חזה עוף חתוך קוביות.

*   150 גר' כבד עוף צלוי על האש חתוך לקוביות.

*   יחס 1 ל 1 של בשר על בצל חי.

*   תיבול – כמון, קארי, מרק עוף, מוסקט, ציפורן, קינמון שום ושמן.

 

אופן הכנה :

*   מערבבים את כל החומרים יחד מלבד הכבד.

*   מחממים מחבת עם מעט שמן לחום גבוהה מאוד.

*   מכניסים את החומרים ומקפיצים.

*   כ 5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הכבד וממשיכים להקפיץ מספר דקות.

 

שווארמה

חומרים :

*   חזה הודו נקבה.

*   תיבול – כמון, קארי, מרק עוף, מוסקט, ציפורן, קינמון שום ושמן.

*   סומק.

*   יחס בצל 1 ל 1.

 

אופן הכנה :

*   מתבלים את חזה ההודו מלבד הסומק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180.

*   פורסים דק ומקפיצים עם סומק ובצל.

 
הוספת תגובה

חשבון משתמש
שלום אורח/ת

התחבר | משתמש חדש